Search found 5 matches

by BirdO
Fri Sep 18, 2020 2:49 pm
Forum: Voicemeeter
Topic: No sound with ASIO device
Replies: 10
Views: 1989

Re: No sound with ASIO device

Alright did the test. I took screenshots. Looks like something isn't working. Tested with Ableton though and still works fine with that.
by BirdO
Wed Sep 02, 2020 6:19 pm
Forum: Voicemeeter
Topic: No sound with ASIO device
Replies: 10
Views: 1989

Re: No sound with ASIO device

Settings with M-Audio Air 192|8 (no sound) https://ibb.co/D8NscC3 Settings with PreSonus AudioBox iTwo ( Works fine no settings are changed when I swap this out after the m-audio device) https://ibb.co/LSbk5Nv Same settings, All configured 24bit 48000kHz Buffer 256 I am using the 64bit driver for th...
by BirdO
Mon Aug 31, 2020 7:59 pm
Forum: Voicemeeter
Topic: No sound with ASIO device
Replies: 10
Views: 1989

Re: No sound with ASIO device

Finally tried another asio device with same settings and it is working fine. (PreSonus Audiobox Two) I think it looks like it might be a driver issue or maybe another program is using the asio but I doubt that. The interface works fine in Abelton and Adobe Audition. So I am concluding that it is an ...
by BirdO
Tue May 26, 2020 5:25 pm
Forum: Voicemeeter
Topic: No sound with ASIO device
Replies: 10
Views: 1989

Re: No sound with ASIO device

I use it with ableton no problem. I tried searching the web to see if anyone has used it with m-audio devices and no luck haha
by BirdO
Wed May 06, 2020 9:11 pm
Forum: Voicemeeter
Topic: No sound with ASIO device
Replies: 10
Views: 1989

No sound with ASIO device

I have a M-Audio Air 192 | 8 usb audio interface and when I switch to asio in A1 I have no sound.(WDM, KS, and MME work fine) Also my windows defaults are set to the correct inputs and outputs. After watching videos online it looks like it should just work. I have reinstalled and updated the audio d...