Search found 12 matches

by HoustonGuyNW
Thu Dec 03, 2020 11:08 pm
Forum: VBAN Procotol
Topic: Rapid Overrun and Underrun alternating
Replies: 1
Views: 903

Rapid Overrun and Underrun alternating

I have Vban Receptor on 2 Android Samsung J3 phones. I get over-run and under-run rapidly cycling errors back and forth. Even when sitting next to the router. Set to OPTIMAL or FAST both options do the same while beside the router. When I turn off wifi then reboot the phone it gets better for a whil...
by HoustonGuyNW
Wed Nov 25, 2020 5:00 pm
Forum: Voicemeeter Remote API
Topic: Macro Buttn vs VBAN REMOTE button script
Replies: 1
Views: 986

Macro Buttn vs VBAN REMOTE button script

I have a button set up on the Macro Buttons on my computer. When I try the same script on a button (after removing the comments) it does not work. Is there a line number limit on the Remote button scripts? I use SendText("vban1",.... followed by the script and close the parenthesis at the end. Using...
by HoustonGuyNW
Sun Nov 22, 2020 6:51 pm
Forum: Voicemeeter
Topic: NO Hardware inputs (even Virtual Cable) are working
Replies: 5
Views: 1065

Re: NO Hardware inputs (even Virtual Cable) are working

I now have things working. Seems it was a permission issue related to mics. I assumed mics were the devices plugged into the mic port on the sandblaster Audigy Fx card installed on a windows 10 computer. Well when I was trying to find why the speakers output wouldn't work either I found the privacy ...
by HoustonGuyNW
Sun Nov 15, 2020 4:22 pm
Forum: Voicemeeter
Topic: NO Hardware inputs (even Virtual Cable) are working
Replies: 5
Views: 1065

Re: NO Hardware inputs (even Virtual Cable) are working

When the Line in is plugged in I can see the meter on the Windows10 settings move. However nothing shows on the Hardware In. Here is a screen shot of the System Options.
System Options
System Options
7 - System Options Settings.jpg (129.72 KiB) Viewed 1023 times
by HoustonGuyNW
Sun Nov 15, 2020 1:02 am
Forum: Voicemeeter
Topic: NO Hardware inputs (even Virtual Cable) are working
Replies: 5
Views: 1065

Re: NO Hardware inputs (even Virtual Cable) are working

One note..... While the screen shots show muted bus and input, that is default before I try to test. Then I unmute the inputs and outputs needed. The fact that I cannot get the physical line in to connect is my higher priority.
by HoustonGuyNW
Sat Nov 14, 2020 9:03 pm
Forum: Voicemeeter
Topic: NO Hardware inputs (even Virtual Cable) are working
Replies: 5
Views: 1065

NO Hardware inputs (even Virtual Cable) are working

I have Voicemeter Banana set up where my inputs all come through the 2 Virtual Inputs. While the line is is one source it is not connected to a Virtual Cable. It is set to listen on the AUX Virtual input within Windows10. No matter what I have tried the actual physical Line In will not connected (ev...
by HoustonGuyNW
Mon Nov 02, 2020 6:24 pm
Forum: VBAN Procotol
Topic: VBAN Button setup for individiual IP
Replies: 3
Views: 1267

Re: VBAN Button setup for individiual IP

Thanks for the info. Its now working the way I wanted.
by HoustonGuyNW
Sat Oct 31, 2020 2:27 pm
Forum: VBAN Procotol
Topic: VBAN Button setup for individiual IP
Replies: 3
Views: 1267

Re: VBAN Button setup for individiual IP

After sleeping and realizing my basic assumption was wrong I found the solution.....
vban.Enable
vban.outstream[1].port = "192.168.1.102"
vban.outstream[1].quality = "0"
vban.outstream[1].on = "1"
by HoustonGuyNW
Fri Oct 30, 2020 7:42 pm
Forum: VBAN Procotol
Topic: VBAN Button setup for individiual IP
Replies: 3
Views: 1267

VBAN Button setup for individiual IP

I'm using Audio Banana and am trying to set up a macro buttons to turn on/off individual vban output addresses. I can get "vban1", which I assume is the 1st line on the OUTSTREAM SECTION to work as a 2 position button using the following. vban.outstream["vban1"].on = "1" ("1" for on and "0" for off....
by HoustonGuyNW
Tue Oct 20, 2020 5:47 pm
Forum: VBAN Procotol
Topic: VBAN Receptor not working after iOS 14 upgrade
Replies: 2
Views: 2230

Re: VBAN Receptor not working after iOS 14 upgrade

Sounds good. Appreciate the update.