conflict voicemeeter Win Amp

The Virtual Audio Mixer discussions and support...
Post Reply
EzBios
Posts: 4
Joined: Thu Jan 07, 2021 12:41 am

conflict voicemeeter Win Amp

Post by EzBios »

Hello I come towards because after having made all the manipulations of reinstallation of the cables as well as voicemeeter to uninstall one by one the cables then voicemeeter I always have the same problem I put it to you in video so that it is more explicit and that you understand better what it is about here the video if somebody has a solution https://www.youtube.com/watch?v=br9Mho4 ... e=youtu.be cordially https://www.youtube.com/watch?v=br9Mho4 ... e=youtu.be
Andres
Posts: 146
Joined: Fri May 01, 2020 7:25 pm

Re: conflict voicemeeter Win Amp

Post by Andres »

Hi. You could try to select the desired playback device directly from Winamp. Go to Preferences (Ctrl + P) - Plug-ins - Output and choose the Nullsoft DirectSound Output. Click on Configure and select the desired device (CABLE-A Input).
Winamp Output device.png
Winamp Output device.png (16.05 KiB) Viewed 190 times
I don't speak French so excuse me if I don't understand correctly your issue.

Hope this helps. Please let us know if you need additional help.
EzBios
Posts: 4
Joined: Thu Jan 07, 2021 12:41 am

Re: conflict voicemeeter Win Amp

Post by EzBios »

wow you're a magic this is exactly what I was looking for I didn't know I could find the win amp outputs by clicking on this button thank you very much
Post Reply