Obscure ound before playing something on Voicemeeter's player.

The Virtual Audio Mixer discussions and support...
Declider
Posts: 2
Joined: Tue Jun 12, 2018 6:24 pm

Obscure ound before playing something on Voicemeeter's player.

Postby Declider » Wed Jun 13, 2018 9:57 am

When i want to play some sound on Voicemeeter Banana player there are some sound at the start. I checked, there are no this sound in file. How to fix it? There are all settings - Image
And video wiith this problem - https://www.youtube.com/watch?v=wba5OTHhymg
P.s. in video i use MucroButtons, but there are no changing if i use song with myself in Voicemeeter
Sorry for a bad english.

Vincent Burel
Site Admin
Posts: 566
Joined: Sun Jan 17, 2010 12:01 pm

Re: Obscure ound before playing something on Voicemeeter's player.

Postby Vincent Burel » Thu Jun 14, 2018 2:00 pm

maybe a problem in the mp3 decoding process.
could you send to me the mp3 file by e-mail? i will use it to check what is wrong there...

Declider
Posts: 2
Joined: Tue Jun 12, 2018 6:24 pm

Re: Obscure ound before playing something on Voicemeeter's player.

Postby Declider » Thu Jun 14, 2018 5:19 pm

Vincent Burel wrote:maybe a problem in the mp3 decoding process.

No, every second-third file have this problem with playing. (i tried >40 files from different source)

Link to one of this files https://yadi.sk/d/NCwi0e1a3XtCMb

Vincent Burel
Site Admin
Posts: 566
Joined: Sun Jan 17, 2010 12:01 pm

Re: Obscure ound before playing something on Voicemeeter's player.

Postby Vincent Burel » Sat Jun 16, 2018 6:05 pm

ok, there is a bug there... note it for next update.


Return to “Voicemeeter”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests