Adjusting one application's volume level through VM macros possible?

The Virtual Audio Mixer discussions and support...
I3ordo
Posts: 17
Joined: Fri Oct 19, 2018 1:35 pm

Adjusting one application's volume level through VM macros possible?

Postby I3ordo » Sat May 30, 2020 10:42 am

Referring to this guy, chrome here, maybe possible through VM macro?
Image

I3ordo
Posts: 17
Joined: Fri Oct 19, 2018 1:35 pm

Re: Adjusting one application's volume level through VM macros possible?

Postby I3ordo » Mon Jun 08, 2020 10:47 am

i can adjust the volume manually by using the slider below, i just wanna know if that can be done via macro as well

xcasxcursex
Posts: 77
Joined: Tue Feb 18, 2020 12:04 am

Re: Adjusting one application's volume level through VM macros possible?

Postby xcasxcursex » Thu Jun 11, 2020 2:43 am

This would be nice! Especially in conjunction with the thread about handling the volume buttons in macros.
You make primo feature requests, I3ordo ;)

I guess the tricky part about this, is addressing them. Obviously, the current standard of numeric index wouldn't be useful, so, I guess there would have to be a new feature where you could insert a string as an index, and it would lookup the string to get the numeric address.. but then is the string, window title, executable name, or what?


Return to “Voicemeeter”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests