How to Record Teamspeak ?

The Virtual Audio Mixer discussions and support...
Post Reply
Azp3ct-
Posts: 16
Joined: Sun Feb 17, 2019 3:35 pm

How to Record Teamspeak ?

Post by Azp3ct- »

Hello guys,

i have a Problem with my Recording or Settings in Voicemeeter,
i would like to Record Teamspeak or Discord, without them Hearing them Selfs.

I dont know how to setup the Channels so i can Record the Voice Chat, because if i enable B1 it Loops somehow back to the People in Teamspeak and Discord so the People iam Talking too, can Hear them selfs.

Here are my Current Settings.

Image

Happy to anser all Questions ! Thank you !
iurirolho
Posts: 43
Joined: Sun Jan 06, 2019 8:17 pm

Re: How to Record Teamspeak ?

Post by iurirolho »

in my setup is use my the vaio bus and the the 3rd bus as my out with cable but you can use aux vaio for that if you want i also use the b1 as mic out and a1 as audio for my rig, i got to go but hopefully vicent will help you further if i cant
iurirolho
Posts: 43
Joined: Sun Jan 06, 2019 8:17 pm

Re: How to Record Teamspeak ?

Post by iurirolho »

once am home i can go into more details if nobody else provides info
iurirolho
Posts: 43
Joined: Sun Jan 06, 2019 8:17 pm

Re: How to Record Teamspeak ?

Post by iurirolho »

so this how my routing is setup a1 and a2 all headphones end b1and2 mic out
now you can use any of the inputs as you desire the most important thing is not having your main digital input aka system souds being feedback,i also uset a separate for audio out of voice feel free to ask any question
Attachments
voicemeeter8_2019-04-21_18-09-19.png
voicemeeter8_2019-04-21_18-09-19.png (198.63 KiB) Viewed 2283 times
Post Reply