Page 1 of 1

VBAN Connection Problem

Posted: Fri Feb 22, 2019 3:10 am
by entfy
Hey guys,

I'm hoping someone might have a solution to my problem.

I have two computers that I'm trying to create a mix minus between them and am trying to accomplish it through the use of vban. Both computers are on static ip's within the network. One pc is able to send and receive, the other pc is able to send but not receive.

I do not see the green square next to the missing incoming stream.

How can I troubleshoot this? I've tried reinstalling, loading fresh configs, computers on separate static ips.

I'm stuck, please help. :)

Re: VBAN Connection Problem

Posted: Fri Feb 22, 2019 8:23 am
by Vincent Burel
or you made a mistake in IP-Address or stream name field... or there is a firewall problem... check the ping works in both way...

if the problem remains, post screenshot of your VBAN dialog box for both PC.

Re: VBAN Connection Problem

Posted: Sat Feb 23, 2019 4:33 pm
by entfy
I appreciate the help Vincent. I double checked all the areas you mentioned. No firewall issue, they are communicating on the network. Both ping each other well. I'm posting the pictures below, hopefully they help.

Thanks again.

Image

Image

Re: VBAN Connection Problem

Posted: Tue Feb 26, 2019 5:33 pm
by Vincent Burel
on the second dialog box, you are expecting to receive the at2020 stream, but as it is writen after teh title "Incoming Streams" you are receiving no stream here (-none-)... please check your firewall on this PC, add Voicemeeter in exception list...