VoiceMeeter Potato See Through Glitch?

The Virtual Audio Mixer discussions and support...
Post Reply
Arcade
Posts: 7
Joined: Fri Feb 07, 2020 9:39 pm

VoiceMeeter Potato See Through Glitch?

Post by Arcade »

Everything is working fine but except when I open the app. Sometimes it becomes see through and i cant click on anything, I attached a screenshot. I was worrying about uninstalling it because i did a lot of work top set it up.
Vincent Burel
Site Admin
Posts: 1364
Joined: Sun Jan 17, 2010 12:01 pm

Re: VoiceMeeter Potato See Through Glitch?

Post by Vincent Burel »

i don't see your screenshot.
you can save you settings in xml file before re-installing it.
Arcade
Posts: 7
Joined: Fri Feb 07, 2020 9:39 pm

Re: VoiceMeeter Potato See Through Glitch?

Post by Arcade »

I will try uninstalling like you said. Thank you for the reply. For some reason when I try sending an attachment on the forum it says "Sorry, the board attachment quota has been reached."
Arcade
Posts: 7
Joined: Fri Feb 07, 2020 9:39 pm

Re: VoiceMeeter Potato See Through Glitch?

Post by Arcade »

Could you allow me to post an attachment in this thread @admin?
Vincent Burel
Site Admin
Posts: 1364
Joined: Sun Jan 17, 2010 12:01 pm

Re: VoiceMeeter Potato See Through Glitch?

Post by Vincent Burel »

yes, attachement are allowed normally no ?
Arcade
Posts: 7
Joined: Fri Feb 07, 2020 9:39 pm

Re: VoiceMeeter Potato See Through Glitch?

Post by Arcade »

it just says "Sorry, the board attachment quota has been reached."
Fluxkom
Posts: 2
Joined: Fri Jul 10, 2020 11:41 am

Re: VoiceMeeter Potato See Through Glitch?

Post by Fluxkom »

I can't attach anything as well, so here is an imgur link:
Image

Not sure, if the behaviour is the same, as for OP.
I have this issue, since I upgraded from banana to potato.

After about 1-3days of having voicemeeter running, it goes into "see through" mode. (See photo above, only the white bar is still visible from the voicemeeter window)
I can still have it on front and click on stuff, I just don't see it anymore. If I click where the A1 output is for example, the dropdown will show up for me to select a device. Rest of voicemeeter stays invisible.

I have to kill the task and restart potato to have it work again for the next days, until it happens again.

Not sure what is wrong there.
Fluxkom
Posts: 2
Joined: Fri Jul 10, 2020 11:41 am

Re: VoiceMeeter Potato See Through Glitch?

Post by Fluxkom »

Un- and reinstalling everything fixed this for me now.
Post Reply